Het hele evenement van het Capelse Loopfestijn vindt plaats in Winkelcentrum De Koperwiek. Hieronder vindt je alle informatie die je nodig hebt…en meer!

PROGRAMMA

Je kunt kiezen welke afstand je wil lopen: 750 mtr, 1.000 mtr. of 1.750 mtr. De start en finish is ín de Koperwiek. Het programma met de tijden vind je hier.

NA JE FINISH

Na je finish krijg je een flesje water, een banaan en natuurlijk je welverdiende medaille. Je kunt de andere deelnemers aanmoedigen of meedoen aan de andere leuke activiteiten. En de allerleukste is aan het eind. Er is geen prijsuitreiking met nummers 1, 2 en 3, maar je kan wel in de prijzen vallen! Als iedereen klaar is verloten we onder alle deelnemers hele mooie prijzen. Wie weet ga jij met de hoofdprijs naar huis! Hieronder lees je meer daarover.

ER IS NOG MEER TE DOEN

Bij de start/finish zijn nog leuke activiteiten. gro-up is helemaal thuis in kinderopvang en staat bij de start/finish in De Koperwiek met een onwijs leuke kinderhoek. Daar is genoeg te doen voor de kinderen (3 tot 12 jaar). Alle activiteiten zijn onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers van gro-up. De kinderen zijn dus in goede handen! gro-up is er tot 15.00 uur.

PRIJZEN VERLOTEN

Je maakt met je startnummer kans op super leuke prijzen, bijvoorbeeld een Nintendo Switch, een Hoverboard of de Al Rihla WK 2022 voetbal van Adidas.

Alle deelnemers aan de gro-up Kids Run hebben een startnummer. Als iedereen klaar is verloten we onder alle deelnemers hele mooie prijzen. Je startnummer is je lot. Wie weet ga jij met de hoofdprijs naar huis!

Zorg dat je aanwezig bent en dat je je startnummer kan laten zien als de verloting plaatsvindt. Ben je er niet, dan trekken we een andere winnaar. Kan jij je startnummer laten zien, dan neem jij de prijs mee naar huis.

         

VOORAF INSCHRIJVEN

Vooraf kun je online inschrijven voor de gro-up Kids Run. Dat is verstandig, want het maximum aantal deelnemers is beperkt. Met voorinschrijven weet je zeker dat je een startnummer hebt, en je kan bovendien vantevoren al je startnummer ophalen in De Koperwiek. DE VOORINSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN, DAGINSCHRIJVEN KAN ZONDAG VANAF 9.45 UUR.

VOORAF OPHALEN VAN JE STARTNUMMER

Je kunt je startnummer vantevoren al ophalen in Winkelcentrum De Koperwiek. in De Koperwiek is een servicepunt waar je je aan de balie kunt melden. Dit heet ‘The Point’. The Point vind je schuin tegenover H&M aan het plein voor de Every Deli versstraat. Vooraf ophalen van je startnummer kan op:

  • woensdag 21 september van 9.30 uur tot 17.30 uur
  • donderdag 22 september van 9.30 uur tot 17.30 uur
  • vrijdag 23 september van 9.30 uur tot 21.00 uur.
  • zaterdag 24 september van 9.30 uur tot 17.00 uur

Op vertoon van je bevestigingsmail krijg je daar je startnummer met veiligheidsspelden. Je startnummer doe je met de spelden op je buik. Je startnummer mag je houden. 

DAGINSCHRIJVEN

Als niet alle startnummers zijn uitverkocht, kun je ook op de dag inschrijven. Dat kan ook bij ‘The Point’ in Winkelcentrum De Koperwiek.. Ook je vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes die nog niet hebben ingeschreven, kunnen zich ook op de dag zelf nog aanmelden, dus vraag gerust of ze mee gaan! 

DE START EN FINISH

De start en finish zijn in De Koperwiek op het plein bij The Point. The Point vind je schuin tegenover H&M aan het plein voor de Every Deli versstraat. Bekijk hier de plattegrond, The Point is nr. 71.

Je loopt één of twee rondes door de Koperwiek. Het parcours is goed aangegeven.

BEREIKBAARHEID

Lees hier over hoe je bij De Koperwiek kunt parkeren en hoe je The Point en de start/finish vindt.

FOTO’S

De foto’s van de gro-up Kids Run in De Koperwiek komen op de facebookpagina. Die vind je via deze link. Je kunt je foto’s gratis downloaden.