Leuk dat je mee wil doen aan de 2022 editie van de Van Santen Makelaars Halve Marathon van Capelle. Deze wordt dit jaar als Loopfestijn Capelle georganiseerd, een toelichting lees je op de homepage. Hieronder staat het inschrijfmenu voor de voorinschrijving.

(goedkoop) Voorinschrijven kan tot zaterdag 24 september 14:00 uur

Hieronder kun je voorinschrijven voor de:

gro-up Kids Run         750 mtr  €        2
gro-up Kids Run      1.000 mtr  €        2
gro-up Kids Run      1.750 mtr   €        2
6 km Wandeltocht VitaMotionNow  €        5
12 km Wandeltocht VitaMotionNow  €        5

Daginschrijven is ook nog mogelijk. Alle inschrijfgelden zijn dan € 5,-

Dankzij onze sponsors De Koperwiek en gro-up is het inschrijfgeld laag. We hopen dat we daardoor nóg meer donaties krijgen voor het goede doel. Wij zamelen ook dit jaar namelijk weer geld in voor Stg. Droomdag. Stg. Droomdag organiseert Droomdagen voor vaak jonge gezinnen waarvan een van de ouders oncologische en/of levensbedreigend ziek is en het jongste kind jonger dan 16 jaar is. Vorig jaar hebben we een fantastisch bedrag van ruim € 3.500,- ingezameld. We hopen dat jullie dit jaar weer net zo gul zullen zijn!

Onder alle deelnemers van de Kids Run verloten we aan het eind mooie prijzen. Er liggen bijvoorbeeld onder andere een Nintendo Switch, de Al Rihla WK 2022 Adidas Voetbal, Lego F1 McLaren auto, Lego Super Mario Vraagtekenbox, Lego Kinderboerderij, een tof sportpakket van Anytime Fitness en nog andere prijzen klaar voor de verloting. We verloten op basis van je startnummer, dus iedereen maakt even veel kans!

 

Bij inschrijving voor Loopfestijn Capelle is het volgende inbegrepen:

– Uitgezette parcoursen

– Coole medaille

– Startnummer waarmee je kans maakt op mooie prijzen

– Mogelijkheid vooraf ophalen van je startnummer

– Water en banaan na je finish

– Gratis foto’s

Lukt het niet om via het formulier hieronder in te schrijven, gebruik dan deze link.