Wil jij ook wel eens meedoen aan een échte hardloopwedstrijd? Dat kan! Wij hebben een mooi parcours voor je uitgezet. Enne, omdat wij het zo stoer vinden dat jij meedoet, krijg je van ons bij de finish een mooie medaille. Doe je mee en hangt die medaille straks ook in jouw slaapkamer?

Voor de IJsselkids Run wordt een categorie-indeling gemaakt op basis van leeftijd. Per categorie wordt er een andere afstand gelopen. De categorieën en afstanden zijn:

– t/m 8 jaar – 800 mtr

– 9/10 jaar – 1.200 mtr

– 11/12 jaar – 1.600 mtr

De kinderen tot en met 8 jaar starten eerst, dan de kinderen van 9 en 10 jaar en dan de groep 11 en 12 jaar. De start van de volgende groep is als de laatste loper van de vorige groep binnen is.

Wij vinden het fantastisch om al die fanatieke snoetjes en rood aangelopen wangetjes te zien. En mooi om te zien hoe sommigen met hun hand stevig die van papa of mama vasthouden. Een echt familiefeestje. En komen ze over de finish, dan krijgen de kids een mooie medaille waar ze mee kunnen pronken en een flesje water. Is het warm, dan koel je lekker af met een ijsje.

De prijsuitreiking van alle leeftijden is na afloop van alle drie de races.

Na de finish ontvangen alle kinderen een welverdiende medaille. De nummers 1, 2 en 3 jongens én 1, 2 en 3 meisjes van elke categorie worden op het podium gehuldigd en krijgen een beker.

Schrijf je snel in, dan zien we je op zondag 6 oktober aan de start. En wie weet staat één van die mooie grote bekers van de IJsselkids Run wel bij jou op je kamer binnenkort!