Als organisatie willen we jouw run de perfecte belevenis maken. Na het opstellen en de countdown klinkt je startschot. Natuurlijk is het parcours erg belangrijk. Daar hebben we dan ook veel aandacht voor. Er staan parcourswachten, goede richtingaanduidingen en kilometeraanduidingen bij het parcours.

Op alle afstanden zijn vanaf kilometer vijf verzorgingsposten onderweg en na afloop van je race ontvang je bij de finish je welverdiende medaillewater en fruit. Heb je stijve spieren? Ga dan even langs bij de masseurs van FS Fysio die voor je klaar staan en laat je kuiten los masseren terwijl ligt te genieten van je mooie medaille, je goede tijd en van het trotse gevoel dat je het toch maar mooi hebt gefixed!

 

Wat is er nieuw dit jaar?

– het inschrijfsysteem (inschrijven.nl)

– de medaille

– de start/finishlocatie op het horecaplein bij winkelcentrum De Koperwiek

– het running shirt

 

Verder informatie:

– Huldiging: nrs. 1, 2 en 3 Dames en Heren van elke afstand op het podium

– Er zijn geldprijzengeld op de Van Santen Makelaars Halve Marathon voor de nrs. 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie (Hsen, H35+, H45+, H55+, Dsen, D35+ & D45+). Deze geldprijzen worden binnen twee weken na afloop aan de winnaars overgemaakt.

– Bij De Koperwiek 10 km loop en de 5 km loop worden de overall nummers 1, 2 en 3 Dames en Heren gehuldigd. Er zijn geen geldprijzen. Je haalt op deze afstanden punten voor het prestatiecircuit.