Als organisatie willen we jouw run de perfecte belevenis maken. Na het opstellen en de countdown klinkt je startschot. Natuurlijk is het parcours erg belangrijk. Daar hebben we dan ook veel aandacht voor. Er staan parcourswachten, goede richtingaanduidingen en kilometeraanduidingen bij het parcours.

Op alle afstanden zijn verzorgingsposten onderweg en na afloop van je race ontvang je bij de finish je welverdiende medaillewater en fruit. Heb je stijve spieren? Ga dan even langs bij de masseurs van FS Fysio die voor je klaar staan en laat je kuiten los masseren terwijl ligt te genieten van je mooie medaille, je goede tijd en van het trotse gevoel dat je het toch maar mooi hebt gefixed!

 

Wat is er nieuw dit jaar?
  • de start/finishlocatie op het gezellige horecaplein bij winkelcentrum De Koperwiek
  • de afstand Halve Marathon, Kids Run in 3 leeftijdscategorieën
  • de medaille
  • het running shirt
  • bereikbaarheid openbaar vervoer is perfect

 

Verder informatie:

– Huldiging: nrs. 1, 2 en 3 Dames en Heren van elke afstand op het podium en prijzengeld

– Er is geldprijzengeld op de Van Santen Makelaars Halve Marathon voor de nrs. 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie Hsen, H35+, H45+, H55+, Dsen, D35+ & D45+. Deze geldprijzen worden binnen twee weken na afloop aan de winnaars overgemaakt.

– Bij De Koperwiek 10 km loop en de 5 km loop worden de overall nummers 1, 2 en 3 Dames en Heren gehuldigd. Er zijn geen geldprijzen. Je haalt op deze afstanden wel punten voor het prestatie LOXAM Stratenloopcircuit.