Klassieker in een nieuw jasje

Net als voorheen bij de Schollebosloop en Schenkelloop, neemt ook de Halve Marathon Capelle je mee door de mooie groene delen van Capelle. De start- en finishlocatie is nu in het gezellige stadshart van Capelle, maar de parcoursen gaan over dezelfde paden door het Hitland en Schollebos. Deelnemers aan de Koperwiek 10 km maken een mooie ronde door het Hitland. Doe je mee aan de Van Santen Halve Marathon, dan loop je ook door de prachtige omgeving van het Schollebos.

LET OP: WE LOPEN TEGEN DE KLOK IN DOOR HET HITLAND (zie tekening km 2,5 tot 7,5). Dus anders dan voorgaande jaren na 2,5 km over de brug rechtsaf!

De verzorgingsposten met water zijn bij de Halve Marathon op 7,5 – 11 – 16,5 km. De 3e post heeft ook banaan. Is het heet, dan zijn er ook sponzen. De eerste verzorgingspost is bij het verlaten van het Hitland, de volgende als je op weg bent naar het Pannenkoekenhuis Schollebos, en de derde net na het tunneltje onder de Capelse weg door. De 10 km heeft een verzorgingspost op 7,5 km.

Langs het parcours word je opgepept door de beats van DJ’s en bands. En vergeet niet te smilen als je langs één van de fotografen loopt.

Hieronder vind je de parcoursen van de Van Santen Halve Marathon en De Koperwiek 10 km. Klik op de foto om de route in afstandmeten.nl te bekijken.