In winkelcentrum de Koperwiek in Capelle aan den Ijssel vind je meer dan 80 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Ook dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten en het ruime aanbod aan verswinkels in het centrum. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent. Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Zoek dan een plekje bij één van de lunchroomskoffiezaken of restaurants die Koperwiek rijk is.

Dankzij onze ruime openingstijden kun je vaak bij ons terecht en parkeren is bovendien gratis!

 

 

 

 

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Dus we voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid.

 

Bewegen is de motor van je gezondheid, dus bij VitaMotionNow bewegen we graag. Wandelexpert Ruud Goedkoop begeleidt al jarenlang wandelgroepen en helpt met zijn enthousiasme en expertise mensen van alle leeftijden om gezond en fit te blijven. Het sporten staat voorop, maar de gezelligheid en het sociale karakter van VitaMotionNow zijn net zo belangrijk. Kijk op de website en neem gerust contact op voor meer informatie. Je bent van harte welkom!