Van Santen Makelaars

Wilt u weten hoeveel uw huis waard is? Ontvang nu direct een waardeschatting van uw huis op basis van voorgaande verkopen uit uw buurt. Gratis en vrijblijvend! Van Santen Makelaars heeft een schat aan ervaring en kent de lokale markt als geen ander. Of u wilt kopen of verkopen, verhuren of een taxatie wil laten verrichten, bij Van Santen Makelaars staan wij u graag bij met al onze kennis en ervaring.

De Koperwiek

In winkelcentrum de Koperwiek in Capelle aan den Ijssel vind je meer dan 80 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Ook dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten en het ruime aanbod aan verswinkels in het centrum. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent. Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Zoek dan een plekje bij één van de lunchroomskoffiezaken of restaurants die Koperwiek rijk is.

Dankzij onze ruime openingstijden kun je vaak bij ons terecht en parkeren is bovendien gratis!

FS Fysio

FS Fysio is een praktijk met maar liefst vijf locaties in Capelle aan den IJssel en Schiedam. Binnen de praktijk worden meerdere specialisaties aangeboden waardoor u altijd de beste zorg krijgt die precies bij u past. Het team van specialisten is speciaal voor u als klant breed samengesteld, waardoor FS Fysio veel meer biedt dan fysiotherapie alleen.

Een van onze voornaamste specialisaties is Sportfysiotherapie. Omdat onze specialisten zelf veel sporten en bovendien ruime ervaring hebben met het begeleiden van topsporters en breedte sporters, kan FS Fysio u met een breed scala aan kennis en ervaring begeleiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan preventie van, en advies en revalidatie na een sportblessures. En wij vinden het telkens weer fantastisch als wij beginnende sporters kunnen helpen hun grenzen te verleggen tijdens één van onze start-to-run cursussen. Wij bieden u persoonlijk trainingsadvies, hardloop- en fietsanalyses, inspanningstesten, en FS Fysio heeft een blessure inloopspreekuur. Ook geeft FS Fysio regelmatig presentaties aan verenigingen of bedrijven over goed en functioneel trainen en advies voor het voorkomen van blessures.