Van Santen Makelaars

Wilt u weten hoeveel uw huis waard is? Ontvang nu direct een waardeschatting van uw huis op basis van voorgaande verkopen uit uw buurt. Gratis en vrijblijvend! Van Santen Makelaars heeft een schat aan ervaring en kent de lokale markt als geen ander. Of u wilt kopen of verkopen, verhuren of een taxatie wil laten verrichten, bij Van Santen Makelaars staan wij u graag bij met al onze kennis en ervaring.

 

FS Fysio

FS Fysio is een praktijk met maar liefst vijf locaties in Capelle aan den IJssel en Schiedam.Binnen de praktijk worden meerdere specialisaties aangeboden waardoor u altijd de beste zorg krijgt die precies bij u past. Het team van specialisten
is speciaal voor u als klant breed samengesteld, waardoor FS Fysio veel meer biedt dan fysiotherapie alleen.

Een van onze voornaamste specialisaties is Sportfysiotherapie. Omdat onze specialisten zelf veel sporten en bovendien ruime ervaring hebben met het begeleiden van topsporters en breedte sporters, kan FS Fysio u met een breed scala aan kennis en ervaring begeleiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan preventie van, en advies en revalidatie na een sportblessures. En wij vinden het telkens weer fantastisch als wij beginnende sporters kunnen helpen hun grenzen te verleggen tijdens één van onze start-to-run cursussen. Wij bieden u persoonlijk trainingsadvies, hardloop- en fietsanalyses, inspanningstesten, en FS Fysio heeft een blessure inloopspreekuur. Ook geeft FS Fysio regelmatig presentaties aan verenigingen of bedrijven over goed en functioneel trainen en advies voor het voorkomen van blessures.