Van Santen Makelaars

Wilt u weten hoeveel uw huis waard is? Ontvang nu direct een waardeschatting van uw huis op basis van voorgaande verkopen uit uw buurt. Gratis en vrijblijvend! Van Santen Makelaars heeft een schat aan ervaring en kent de lokale markt als geen ander. Of u wilt kopen of verkopen, verhuren of een taxatie wil laten verrichten, bij Van Santen Makelaars staan wij u graag bij met al onze kennis en ervaring.

IJsselkids

Over IJsselkids

Beleven! Verwonderen! Ontdekken! De ontwikkeling van ieder kind centraal stellen. Voor de juiste stap naar de toekomst … Hier staat IJsselkids al meer dan 25 jaar voor.

IJsselkids biedt een plek waar kinderen met plezier naartoe gaan. Met onze kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar een uitdagende omgeving.

Onze visie op kinderen

Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? En helpen hen zo te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Het zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Bij IJsselkids ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld.

Opvang onder andere in alle wijken van Capelle aan den IJssel

IJsselkids heeft locaties verspreid over alle wijken van Capelle aan den IJssel,  in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk.

FS Fysio

FS Fysio is een praktijk met maar liefst vijf locaties in Capelle aan den IJssel en Schiedam.Binnen de praktijk worden meerdere specialisaties aangeboden waardoor u altijd de beste zorg krijgt die precies bij u past. Het team van specialisten
is speciaal voor u als klant breed samengesteld, waardoor FS Fysio veel meer biedt dan fysiotherapie alleen.

Een van onze voornaamste specialisaties is Sportfysiotherapie. Omdat onze specialisten zelf veel sporten en bovendien ruime ervaring hebben met het begeleiden van topsporters en breedte sporters, kan FS Fysio u met een breed scala aan kennis en ervaring begeleiden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan preventie van, en advies en revalidatie na een sportblessures. En wij vinden het telkens weer fantastisch als wij beginnende sporters kunnen helpen hun grenzen te verleggen tijdens één van onze start-to-run cursussen. Wij bieden u persoonlijk trainingsadvies, hardloop- en fietsanalyses, inspanningstesten, en FS Fysio heeft een blessure inloopspreekuur. Ook geeft FS Fysio regelmatig presentaties aan verenigingen of bedrijven over goed en functioneel trainen en advies voor het voorkomen van blessures.

Sportscenter Time Out

Sportscenter Time Out is de plek in Capelle aan den IJssel waar zowel jong en oud, beginnende en gevorderde sporters zich thuis voelen. Wij bieden u ruim 1.000 m² sportruimte met een grote keus aan fitnessapparatuur en groepslessen. Daarmee kan je bij ons je eigen invulling geven aan je fitness programma. Met onze zeer ruime openingstijden en voordelige tarieven kan je onbeperkt gebruik maken van zowel onze fitness apparatuur als onze groepslessen.

Wij helpen je graag je gewenste doel te bereiken door gratis begeleiding en trainingsschema’s aan te bieden. Ook bieden wij uitstekende begeleiding aan voor bijvoorbeeld een voorbereiding op een hardloop marathon, of andere evenementen zoals spinning-, zumba,- en andere marathons.

Kom gewoon een keer gezellig bij ons langs voor een kopje koffie of thee, en doe mee met een gratis proefles. Tot snel!!